Mundo j
Mundo-j kwam er op initiatief van een aantal jongerenorganisaties. Momenteel zijn er zo'n dertig organisaties gehuisvest die rond verschillende thema's werken: jongeren, vorming, ontwikkelingssamenwerking, LGBTQ, gezondheid, mensen met een beperking ... Ze delen er onder andere zeven vergaderzalen, een café-restaurant, een fietsenstalling met douche, en op iedere verdieping kitchenettes en zetelhoeken. Mundo-j ligt centraal in de Europese wijk.
  • Ligging: Brussel, Europese wijk
  • Volledige oppervlakte: 3200 m²
  • Verhuurde kantoorruimte: 2000 m² aan +/- 30 organisaties
  • 7 vergaderlokalen
  • Andere voorzieningen: restaurant, terras

Mundo-j verenigt actoren voor sociale verandering onder één dak. Wij bieden niet enkel efficiënte private kantoren, gemeenschappelijke werkruimtes en vergaderzalen, maar ook tal van diensten die de dagelijkse werking van uw organisatie ten goede komen.

Onze kantoorruimtes zijn efficiënt en hebben een ziel. Door kruisbestuiving tussen de huurders aan te sporen, biedt Mundo-j een ideaal kader voor collectieve creatie en het delen van ideeën of hulpmiddelen. Onze leden vormen een stimulerende gemeenschap waar uitwisselingen leiden tot nieuwe perspectieven.

Wij bieden tal van gedeelde diensten en materiaal om u van logistieke taken te ontlasten. Zo kunt u zich op uw kernactiviteiten concentreren.

Mundo-j behoort tot de familie van Mundo-centra, die als doel heeft vernieuwingsgerichte krachtensamen te brengen en hen een performante werkomgeving te bezorgen. Mundo-b is de pionier van het project. Twee andere centra vullen de familie aan: Mundo-n (Namen) en Mundo-j, in de Europese wijk in Brussel. Er zullen in de komende jaren ook in Vlaanderen centra open gaan.

Sociale en milieu-verantwoordelijkheid zijn sleutelwoorden in al onze centra. Onze gebouwen zijn ontworpen om hun milieu-impact zo veel mogelijk te beperken (energie, water, afval, mobiliteit, biodiversiteit, hergebruik en recycling ). Daarnaast selecteren wij onze partners en onderaannemers zorgvuldig en bevoordelen projecten van sociale tewerkstelling en de actoren van de sociale economie.