• Mundo Lab
Mundo j

Sinds maart 2020 zijn er verschillende beperkingen en gezondheidsmaatregelen ingevoerd in de Mundo-centra om de Covid-19-epidemie het hoofd te bieden.

Als lid van de Belgian Workspace Association, zijn we tegelijk conform aan hun Covid charter, waardoor Mundo een veilige werkplek is voor onze huurders.

***Nieuwe versie van het protocol beschikbaar*** (update: 15 september 2021)

Elke Mundo huurder en zaalhuurder wordt gevraagd om het protocol te lezen voor gebruik van de zalen, beschikbaar op deze pagina.

Onze vergaderzalen

In elke vergaderruimte hangt er duidelijke signalisatie om een ​​verantwoord en veilig gebruik te garanderen: gelieve de instructies te volgen. Je vindt ook de nodige producten in de zaal om oppervlakken voor en na gebruik te ontsmetten.

In elk centrum werd een videoconferentiesysteem geplaatst voor virtuele vergaderingen. Voor meer informatie, contacteer je receptioniste.


Informatie van https://www.info-coronavirus.be/nl/ op 07.01.2022

Professionele bijeenkomsten die noodzakelijk zijn voor het verdere beheer van de onderneming, haar activiteiten of diensten (bijvoorbeeld vergaderingen, opleidingen, enz.) zijn toegestaan. Deze moeten georganiseerd worden volgens de geldende regels van de werkplek.

>Bijeenkomst voor het publiek van minder dan 50 personen= d.w.z. open voor iedereen die wil deelnemen (bv. infosessie, opleiding open voor iedereen, conferentie met publiek)

  • Afstand aanbevolen
  • Masker verplicht
  • verplichte zithouding


>Alle vergaderingen met meer dan 50 personen

  • Covid Safe ticket verplicht - moet worden gecontroleerd door de organisator van de bijeenkomst
  • CO2-sensor vereist - 900 ppm CO2 standaard. (verkrijgbaar bij het onthaal)
  • Geen afstandsregels
  • Mondmasker verplicht


 Onze kantoren

Elk kantoor wordt regelmatig schoongemaakt, net zoals de gemeenschappelijke ruimtes, met extra aandacht voor oppervlakken zoals deurklinken, liftknoppen enzovoort. Op aanvraag kunnen we bepaalde producten voorzien: scheidingspanelen voor op de bureautafels, hydroalcoholische gel, desinfecterende spray, flessen... Onze ventilatie recycleert de lucht niet. Overal in onze centra vind je duidelijke signalisatie op de vloeren, in vergaderzalen, in de gangen enz.

 

Onze coworking spaces

Onze coworking spaces zijn ook toegankelijk op reservatie: gebruikers kunnen de beschikbaarheden van de bureaus controleren om overbevolking te vermijden. Alle huurders hebben het protocol ontvangen. Bureaus zijn uitgerust met scheidingspanelen, of ze zijn minstens 1,5m uit elkaar geplaatst.

Updates van het protocol worden naar alle leden verzonden en worden ook op deze pagina aangepast. Voor vragen over het protocol, contacteer je je receptioniste.

 

Documenten